Nie wiem co się ostatnio dzieje z moją kataną raz cała elektryka nie działa innym razem działa tak jak by akumulator był rozładowany nie wiem co się dzieje czy gdzieśzwarcie czy co ale gdzie bezpiecznik jest nowy 10a tylko kiedyś raz mi się dwa kabelki przypadkowo złączyły + i - od tej lampki w schowku nie wiem gdzie szukać przyczyny bo nie znam się na elektryce może mi ktoś pomóc
Musisz im tłumaczyć że chodzi ci o taki czujnik pod pompą... Uwierz mi większość z nich jest wyrozumiała jak się znają na katance to będą wiedzieli o co chodzi xD
wyrozumiała i chcą się pozbyć części ale najgorsze jest to że martwi mnie to iż nie znam na 100% przyczyny może będę odczepiał różne kostki i regulator i sprawdzał czy coś się zmienia albo mam taki myk że jak wcisnę klamkę hamulca to wskazówka od paliwa staje i tak jak by klamka zwarę robiła już mnie to zaczyna irytować
Myślę żeby założyć najmniejszy bezpiecznik bo teraz mam 10a założę najmniejszy i zobaczę czy go przepali jak tak to znaczy że gdzieś jest to głupie zwarcie
Chyba rozwiązałem problem ale narazie nic nie wiem odkręciłem rozrusznik bo zobaczyłem że prąd idzie do rozrusznika tylko narazie nie wiem jak odkręce dwie śrubki przy rozruszniku żeby go rozebrać i zobaczyć szczotki bo z tego co wiem jak w wiertarce szczotki poszły to też nie działała